rOndreis
Colombia.nl
Engelstalige service in Colombia Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen
 

Vliegen naar Colombia

Vanaf maart 2015 vliegt KLM 3 x per week direct van Amsterdam naar Bogotá!

Vanaf Amsterdam vliegt Avianca, en Iberia via Madrid naar Bogotá. Air France vliegt via Parijs ook op Bogotá.Met KLM kun je op dit moment via Panama naar Colombia vliegen (vanaf Panama kies je dan je doorvlucht, bijvoorbeeld Bogotá of Cartagena.

Vanaf Brussel gelden dezelfde mogelijkheden.

 
 
Reizen door Colombia met binnenlandse vlucht

Reizen Colombia met binnenlandse vluchten

Veel afstanden in Colombia kun je het beste overbruggen door binnenlandse vluchten. Het wordt gezien als de veiligste manier van reizen in Colombia. Wij zoeken graag uit wat de beste en voordeligste mogelijkheid voor je is. Soms kan een Airpass van meerdere vluchten in je voordeel zijn. Geef ons je route op en wij geven je de beste optie! De meeste binnenlandse trajecten worden uitgevoerd door LAN en Avianca, sommige door lokale Airlines als Satena.

 
 
Reizen door Colombia met een huurauto

Reizen door Colombia met huurauto

Een selfdrive door Colombia is niet overal aan te raden vanwege de veiligheid, echter bepaalde routes zijn uitstekend te doen en zeker ook veilig met een huurauto. De wegen zijn over het algemeen in goede staat.
Een mooi stuk om zelf te rijden is bijvoorbeeld vanaf Bucaramanga naar Bogotá, waarbij je onderweg de mooiste koloniale plaatsjes bezoekt zoals Barichara, San Gil en Villa de Leyva. Aan de Caribische kust kun je ook prima een auto huren en zelf van Cartagena of Santa Marta naar Tayrona rijden. Ook de koffie regio is goed te doen met een huurauto.

 
 
Reizen door Colombia met bussen of transfers

Reizen door Colombia met transfers of bus

In Colombia kun je natuurlijk ook prima over land reizen. Wie zelfstandig wil reizen kan het beste de bus nemen. Het busnetwerk in Colombia is goed en er zijn verschillende klassen te boeken, de duurste klasse heeft stoelen die vrijwel geheel plat kunnen. Wil je liever zeker zijn dat je op een bepaalde dag van A naar B kunt reizen dan regelen wij graag de transfer voor je. Dit kan zonder gids of met gids, Engelssprekende gids of Spaanstalig (laatste is een stuk voordeliger). De transfers kunnen we perfect combineren met binnenlandse vluchten.

 
 
Binnenlandse vluchten

heel goed systeem van airlines en luchthavens in Colombia

Reizen door Colombia met binnenlandse vluchten Reizen door Colombia met binnenlandse vluchten
Met een huurauto

in Colombia niet heel gebruikelijk, wel mogelijk

Reizen door Colombia met huurauto Reizen door Colombia met huurauto
Reizen met de bus

goed netwerk voor lange afstanden of transfers geregeld door LAS

Reizen door Colombia per bus Reizen door Colombia per bus
Reizen door Colombia
 
 

Reizen door Colombia

Hotels- Rental Car- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Copa Airlines- Individuele rondreis- Vluchten- Vliegmaatschappij- Busreis- Autoverhuur