Rondreis Intens Colombia | Rondreizen Colombia
rOndreis
Colombia.nl
Engelstalige service in Colombia Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen

 
€2.395,-
Rondreis Intens Colombia

Rondreis Intens Colombia

Bij deze 14 daagse reis door Colombia wordt naast de ‘must see’ Cartagena ook het onbekendere Colombia aangedaan. Na de start in Bogotá reis je naar de Pacific en bezoek je het kustplaatsje Nuquí, uitvalsbasis voor walvissen-spotters (juni t/m oktober). De Pacifische kust is ideaal om te zeevissen en duiken.

Naast de Pacifische kust reis je naar de Koffiezone waar je leert over het koffieproces en de heerlijke koffie uit Colombia mag proeven. Daarna staan de archeologische sites en watervallen bij San Agustín op het programma. Je sluit de reis af met een verblijf in het heerlijke Cartagena, waar muziek, warme temperaturen en vriendelijke mensen je zullen omarmen.

Route: Bogotá – Nuquí – Koffiezone – San Agustín - Cartagena
 
 

Dagprogramma Rondreis Intens Colombia

Dag 1 - Aankomst in Bogotá
Eén van onze medewerkers staat bij aankomst op de luchthaven van Bogotá klaar om je naar het hotel te brengen. Je ontvangt een uitgebreid informatiepakket voor jouw reis door Colombia en overnacht op basis van logies/ ontbijt

Dag 2 - Bogotá
Stadstour Bogotá Excursie stadstour Bogotá (halve dag): Je wordt opgehaald door de (Engelssprekende) gids en gaat door middel van een wandeltour de hoogtepunten van Bogotá ontdekken. Je bezoekt het historische centrum van Bogotá "La Candelaria”, de prachtige kerken en het paleis op het grote plein. Ook neemt de gids je mee naar een aantal musea die zeer de moeite waard zijn: het goudmuseum (gesloten op maandag), het smaragdmuseum (gesloten op zondag) en het museum van Botero, waar bijzondere kunstwerken van deze beroemde kunstenaar te vinden zijn. De middag is vrij te besteden.

Rondreis Intens Colombia NuquiDag 3 - Nuquí (Pacifische kust)
Je wordt vandaag naar Bogotá airport gebracht voor de vlucht naar Nuquí (via Medellín). Je verblijft in een cabaña vlakbij het strand en kunt gaan genieten van deze nog vrij onbezochte en ongerepte kust van Colombia. In de middag word je opgehaald om een bezoekje aan de Coqui baai te brengen ter kennismaking. Overnachting in een cabaña op basis van volpension.

Dag 4 - Nuquí (Pacifische kust)
Vandaag is vrij te besteden. Surf liefhebbers kunnen gaan surfen. Ook kun je hier geweldig vogel spotten.
Overnachting in cabaña op basis van volpension

Dag 5 - Nuquí (Pacifische kust)
Dag vrij te besteden. Overnachting in cabaña op basis van volpension

Dag 6 - Koffiezone
Je wordt weer terug naar de bewoonde wereld gebracht en vliegt vanaf Nuquí airport naar Pereira (of Armenia), met overstap in Medellín. De koffieregio staat bekend om haar koffie haciënda’s, omgetoverd tot comfortabel verblijf.
Overnachting inclusief ontbijt

Rondreis Intens Colombia SalentoDag 7 - Koffiezone
Excursie Koffieplantage, Salento & Cocora Vallei: Je gaat vandaag naar een koffieplantage en leert vandaag over het koffie proces. De gids vertelt over de productie van koffie en uiteraard wordt er ook een echt kopje Colombiaanse koffie geproefd.
Daarna is het tijd om naar de Cocora Vallei te gaan. Je zult verstelt staan van de lengte van de palmbomen die je hier ziet, sommigen bereiken wel een hoogte van 70 meter. Het landschap is betoverend, met groene heuvels, nevel en de enorm lange palmbomen. Op de terugweg breng je een bezoek aan Salento, een prachtig en kleurrijk plaatsje waar gezellige boetiekjes en koffiezaakjes te vinden zijn. Eind van de dag word je weer naar je hotel gebracht.

Dag 8 - San Agustín
Vandaag reis je naar Neiva. Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Neiva (via Bogotá). Bij aankomst staat er een lokale medewerker op je te wachten die u naar je verblijf brengt.

Dag 9 - San Agustín
Excursie San Agustín: San Agustín is uitvalsbasis voor de archeologische sites in de omgeving. De gids komt je ophalen bij je hotel en neemt je mee naar één van de belangrijkste archeologische sites van Zuid Amerika. Veel stenen beelden met figuren uit de precolumbiaanse tijd zijn hier te vinden. Je brengt ook een bezoek aan het Archeologisch museum. In de namiddag staat een paardrijdtocht naar "El Tablón" en "La Chaquira" op het programma. Overnachting in hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 10 - San Agustín
Na het ontbijt maak je een uitstap naar het nabijgelegen dorpje San Jose de Isnos, om de watervallen van het archeologisch park te bewonderen: "Alto de los Ídolos", "Alto de las Piedras", en "Salto Del Mortiño".
In de middag word je terug gebracht naar San Agustín. Middag vrij te besteden.

Rondreis Intens Colombia San AgustinDag 11 - Cartagena
Transfer naar de luchthaven van Neiva: Je vliegt vandaag naar Cartagena (via Bogotá), de "Parel van de Caraïben" genoemd. Cartagena de Indias is een prachtige koloniale stad die de geheimen van de geschiedenis binnen de muren, op de balkons van de gebouwen en in de smalle straatjes met kinderkopjes heeft weten te behouden. Overnachting in hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 12 - Cartagena
Excursie stadstour Cartagena: Vandaag ga je met de gids op pad en ga je een wandeling maken door het centrum van Cartagena. Bezienswaardigheden zijn o.a. de kerk en het klooster van San Pedro Claver, het goud museum van Zenú (gesloten op maandag), de kathedraal, de kerk van Santo Domingo, het fort San Felipe de Barajas en het klooster en de kerk van La Candelaria op de heuvel van La Popa.

Dag 13 - Cartagena
Excursie San Martín island: Vandaag is een vakantiedag met zon en zee. Je wordt opgehaald door de gids en vertrekt per speedboot naar San Martín Island waar je een bezoek aan het aquarium brengt en dolfijnen en haaien kunt bewonderen.
Na de lunch is er voldoende tijd voor ontspanning, snorkelen en zwemmen. Eind van de middag keer je terug naar Cartagena.

Dag 14 - Vertrek naar huis
Het is tijd om afscheid te nemen van dit prachtige gebied. De mooie rondreis zit erop, je wordt vandaag naar de luchthaven van Cartagena gebracht waar je de vlucht naar huis neemt. Afhankelijk van de maatschappij waar je mee vliegt heb je een overstap in Bogotá, Madrid, of Panama stad.
 
 

Prijzen Rondreis Intens Colombia

• Vanaf €2.395,- per persoon
• Gebaseerd op 2 personen
• Geldig tot 1 december 2023
• Middenklasse hotels

De rondreis Intens Colombia is inclusief:
- Aankomst en vertrektransfers zoals genoemd in het programma
- Overnachtingen op basis van tweepersoonskamer
- Ontbijt
- Excursies zoals beschreven in dag tot dag beschrijving
- Lokale reisondersteuning, 24 uurs noodservice
- Engelstalige gids bij excursies

De rondreis Intens Colombia is exclusief:
- Intercontinentale vlucht en toeslagen
- Binnenlandse vlucht(en)
- Overige excursies & maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Entree nationale parken
- Lokale vertrekbelasting

 


 
Koffieregio

koffie hacienda's, heuvels en talloze vogelsoorten

Rondreis Intens Colombiat Koffie regio Rondreis Intens Colombia Koffie regio
Cartagena

terug in de tijd binnen de stadsmuren van koloniaal Cartagena

Rondreis Intens Colombia Cartagena Rondreis Intens Colombia Cartagena
San Agustín

Archeologische sites

Rondreis Intens Colombia San Agustín Rondreis Intens Colombia San Agustín
Nuquí

Walvissen en strand bij Nuquí

Rondreis Intens Colombia Nuquí Rondreis Intens Colombia Nuquí
Cocora Vallei

lange palmbomen in Cocora vallei

Rondreis Intens Colombia Cocora valleia"> Rondreis Intens Colombia Cocora vallei
Cartagena

gekleurde koloniale huizen in Cartagena

Rondreis Colombia Compleet Cartagena Rondreis Colombia Compleet Cartagena
Rondreis Het beste van Zuid Colombia
 
 

Rondreizen Intens Colombia

Stranden- Pacific Colombia- Luxe reis- Huwelijksreis- Walvissen- Honeymoon- Individuele rondreis- Koffiezone- Last Minute- Groep- Vakantie