rOndreis
Colombia.nl
Engelstalige service in Colombia Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen
 

Vakantie in Colombia

Colombia is een modern land, met een heel erg goede (veel beter dan je zou verwachten) infrastructuur, waardoor je heel veel mogelijkheden hebt om je vakantie en route door het land in te delen.

Dankzij de gunstige ligging zijn alle factoren aanwezig: gletsjers, stranden, vlaktes, regenwouden en woestijnen. Colombia laat een mooie versmelting zien tussen Indiaanse, Europese en Afrikaanse cultuur.

Het kan lastig zijn om precies te kiezen waar je allemaal heengaat op je vakantie naar Colombia: het land heeft zoveel te bieden!. Maar wat je ook beslist, het wordt een geweldige en avontuurlijke vakantie!
 
 
Vakantie Colombia Tayrona

Strand-vakantie in Colombia

Colombia heeft een aantal van de beste stranden in Zuid-Amerika, met name aan de Caribische kust en de eilanden. Relaxen op de witte zandstranden, genieten van heerlijk eten en de ervaring van de kleurrijke cultuur in San Andrés, op ongeveer 90 minuten vliegen van het vasteland van Colombia. San Andrés is ook een uitstekende duikplek met kristalhelder, warm wateren. De cultuur is een mengsel van Caribisch Engels en Spaans Colombia. Spaans is er de officiële taal maar er wordt ook Engels gesproken. Het noordelijke deel van het eiland is het drukst, met de meeste restaurants, resorts, en nachtleven. Een van de beste stranden van het eiland is Sound Bay met een prachtige zee, mooi zand en bovendien niet zo druk. Johnny Cay, een pittoresk klein eilandje 1km van San Andrés, is ook ge-wel-dig, maar soms wat drukker. Providencia (het andere grote eiland van de archipel) is minder toeristisch en heeft meer afgelegen stranden. San Andrés is bijvoorbeeld een geweldige plek om je vakantie in Colombia te beginnen of af te sluiten.

 
 
Vakantie Colombia

Vakantie naar de Pacifische kust van Colombia

Dit is een van de vochtigste gebieden ter wereld en één met de grootste biodiversiteit. Als je écht ver weg wilt van onze moderne wereld, vind je hier ideale plekken: verborgen in kleine baaien en fijne zandstranden omgeven door tropische vegetatie.

De rustige stranden, omzoomd door de ongerepte jungle van de provincie Chocó en de Stille Oceaan, zijn de belangrijkste attracties van het gebied. Alle stranden worden doorkruist door stromen van helder water die bijdragen aan de perfecte sfeer voor een ontspannen ver-van-de-drukte-vakantie en de winkelstraten van de massalere strand bestemmingen.

 
 
Tayrona National Park

Strandvakantie aan de caribische kust van Colombia

Vakantie Colombia Caribische kust Vakantie Colombia Caribische kust
San Andrés & Providencia

200 km. voor de kust van Nicaragua, behorend bij Colombia

Vakantie Colombia San Andrés & Providencia Vakantie Colombia San Andrés & Providencia
Rosario Eilanden

met de boot vanuit Cartagena

Vakantie Colombia Islas Rosario Vakantie Colombia Islas Rosario
Vakantie Colombia
 
 

Vakanties Colombia

Vlucht- Zon- Luxe reis- Huwelijksreis- Weer- Honeymoon- Individuele rondreis- Strandvakantie- Zee- Stranden- Vakantie