rOndreis
Colombia.nl
Engelstalige service in Colombia Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen

 
€642,-
Bouwsteen Amazone Comfortabel

Bouwsteen Amazone Comfortabel

Deze bouwsteen van 4 dagen / 3 nachten naar de Amazone is los te boeken, maar je kunt hem ook opnemen in één van de rondreizen Colombia. In het Amazonegebied zit je 4 dagen en 3 nachten in een sfeervolle jungle-lodge van waaruit je mooie dingen gaat ondernemen, die je zelf kunt kiezen via een á la carte menu: een canopy-walk, een kano-tocht, vissen op piranha’s en bijzondere trekkings in de omgeving. Je luncht en dineert telkens in de mooie lodge.
 
 

Dagprogramma Bouwsteen Amazone Comfortabel

Dag 1 - Amazone
Deze bouwsteen begint vanuit Puerto Maldonado, waar je bij aankomst per boot over de Madre de Dios naar de lodge gebracht wordt. De sfeervolle lodge ligt aan de rivier in een ecologisch reservaat van ruim 10.000 hectare. ’s Avonds zijn alle chalets en cabaña’s verlicht met lantaarns: een sprookjesachtig sfeer. Op het privé-terras van jouw cabaña staat een bed met muskietennet en er hangt een hangmat.

Tijdens je tijd op de lodge kun je kiezen uit tal van excursies en tours die worden verzorgd volgens een soort á-la-carte menu. Er is bijvoorbeeld een canopy tour van ruim 300 meter lang met 7 hangbruggen tussen de toppen van de bomen. Om de lodge heen liggen wandelpaden en in de Spa worden exotische ingrediënten uit de Amazone gebruikt bij massages en behandelingen.

De excursies zijn een indicatie van de mogelijkheden en je kunt aangeven welke excursies je wilt maken. Tijdens je verblijf zijn alle lunches en diners inbegrepen.

Dag 2 - Amazone
Je kunt vandaag naar het Sanoval meer. Het meer is rijk aan vissoorten en rondom liggen moerassen waar veel exotische planten en bomen groeien. Tijdens de kanotocht kun je brulapen horen brullen, je kunt vissen op piranha’s. In de middag is er nog tijd om een canopy tour te doen hoog in de toppen van de bomen. Na het diner maakt u met de gids een wandeling in de omgeving en gaat u opzoek naar kaaimannen, capibara’s en andere wilde dieren die na zonsondergang actief zijn. (ontbijt, lunch & diner inbegrepen)

Overnachting op basis van volpension.

Bouwsteen Amazone Comfortabel Boot Dag 3 - Amazone
Na het ontbijt kun je als je wil een wandeling van een klein half uurtje maken naar de ‘Clay Lick’: de kopergekleurde kleimuren trekken elke dag honderden ara’s en papegaaien aan die zich voeden met de mineralen op uit de klei. Voor de lunch kom je terug in de lodge. In de middag brengt u een bezoek aan de reusachtige ceiba boom. Na het diner brengt u een bezoek aan een indianen gemeenschap in de jungle. (ontbijt, lunch & diner inbegrepen)

Overnachting op basis van volpension.

Dag 4 - Amazone
Na het ontbijt vertrekt de boot en vaart u terug naar Puerto Maldonado. (ontbijt inbegrepen) Vanaf de haven in Puerto Maldonado wordt u naar de luchthaven gebracht.

 
 

Prijzen Bouwsteen Amazone Comfortabel

• Vanaf €642,- per persoon
• Gebaseerd op 2 personen
• Geldig tot 22 december 2023
• Sfeervolle jungle Lodge

De Bouwsteen Amazone Comfortabel is inclusief:
- Transfer per bus & boot vanaf de luchthaven in Puerto Maldonado naar de lodge.
- 3 overnachtingen in een comfortabele houten cabaña
- Alle maaltijden tijdens jouw verblijf in de lodge
- Diverse excursies volgens het ‘a la carte’-menu
- Engelstalige gids bij de tours

De Bouwsteen Amazone Comfortabel is exclusief:
- Intercontinentale & binnenlandse vlucht(en)
- Retour vlucht naar Puerto Maldonado
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Lokale vertrekbelasting

Het programma van deze Amazonetour is te allen tijde onder voorbehoud
 


 
Sfeervolle Lodge

aan de rivier in een ecologisch reservaat van ruim 10.000 hectare

Bouwsteen Amazone Comfortabel Lodge Bouwsteen Amazone Comfortabel Lodge
Fantastische Fauna

je gaat op zoek naar kaaimannen, apen en andere wilde dieren

Bouwsteen Amazone Comfortabel Fauna Bouwsteen Amazone Comfortabel Fauna
Kanotocht Sandoval Meer

Tijdens de tocht kun je brulapen horen brullen en vissen op piranha’s

Bouwsteen Amazone Comfortabel Sandoval Bouwsteen Amazone Comfortabel Sandoval
De Spa van de Lodge

met exotische ingrediënten uit de Amazone voor de behandelingen

Bouwsteen Amazone Comfortabel Spa Bouwsteen Amazone Comfortabel Spa
Bouwsteen Amazone Comfortabel
 
 

Bouwstenen Amazone

Hotels- Vliegticket- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Honeymoon- Junglelodge- Individuele rondreis- Wildlife- Last Minute- Trekking- Vakantie

 

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'pg_includes/inc_weather_puertomaldonado.php' (include_path='.:/opt/plesk/php/7.1/share/pear') in /home/rondreisperu.nl/public_html/rondreis-colombia.nl/pg_includes/pages/inc_bouwsteen-colombia-amazone.php on line 219